Фирма МИКО 07 ООД предлага индустриални гуми за всякакъв вид техника. Гумите са производство от Русия, Украйна, Турция, Малайзия, Китай, Полша, Индия и други страни. 

Предлаганите индустриални гуми марки са GoldenCrown, Blackline, Сеха, Силвърстоун, Спийдуейс, Нортек, Кабат, Мишлен груп, Гудиар груп, Бриджистоун груп и други на други производители.

Фирма МИКО 07 ООД притежава складова база, в която се съхранява голям брои лекотоварни и товарни автомобили гуми за специална и кариерна техника, гуми за селскостопански и строителни машини.

Фирма МИКО 07 ООД има сервиз, който се намира непосредствено до склада в град Стара Загора. Разполага с модерно оборудване, включващо машини за демонтаж / монтаж на индустриални гуми, машини за баланс. 

Машините, с които разполага фирма МИКО 07 ООД  са специализирани както за леки и лекотоварни автомобили, така и за тежкотоварни камиони и автобуси.

Фирма МИКО 07 ООД предлага тежкотоварни и кариерни гуми. В наличност има голямо разнообразие на гуми необходими за различни модули. В наличност се намират гуми на фирмата Golden Crown, която  е една от най-бързо развиващите се производители на тежкотоварни гуми. Производството на гумите е  в Тайланд, една от
основните страни за добиване на естествен каучук.

Golden Crown CM335

Моделът CM335 е предназначен за задвижващата ос, подходящ основно за регионален тип транспорт.

Моделът CR976A е предназначен за направляваща ос, основно за регионален тип транспорт.

Golden Crown cr976a
Golden Crown az170

Моделът AZ170 е предназначен за направляваща ос, основно за регионален тип транспорт.

Моделът CR960A е предназначен за направляваща ос, основно за регионален тип транспорт.

Golden Crown cr960a
Golden Crown at557

Моделът АТ557 е предназначен за ремарке.

Моделът CR926B е предназначен за направляваща ос.

Golden Crown cr926
Golden Crown md777

Моделът MD777 е предназначен за задвижваща ос.

Моделът MD101 е предназначен за задвижваща ос.

Golden Crown md101