За нас

Мико 07 ООД е семейна фирма. Основана е през 2007 година. През годините фирмата е натрупала богат опит и традиции в сферата си на дейност, а именно – внос и търговия с резервни части, строителни машини и тежка механизация (багери, булдозери), ремонтни услуги, продажба на индустриални гуми и консултантска дейност. Наш главен доставчик е ЧТЗ- Русия; ESTI – Италия; GB Group – Италия; Kraemer – Германия; SEWRIS KOP – Полша и много други.

Нашите клиенти

Основните ни клиенти са пътно-строителни предприятия, дърводобивни компании, смето-събиращи фирми и други. Клиенти експлоатиращи главно верижна тежка механизация за целите на дейностите си.

Основна дейност

Основната дейност на фирмата е внос и търговия с резервни части за строителни машини и тежка механизация (багери, булдозери). Продажба на голяма гама от индустриални гуми. Ние сме един от главните вносители на резервни части за руска техника за страната.  Допълнителни дейности, които предприятието извършва са ремонтни услуги, консултантска дейност и други. Фирмата присъства и оперира успешно на българския пазар от  години.

Нашите предимства

Основното ни предимство пред конкурентите в бранша е дългия и не лек път на квалифициране, развитие и натрупване на опит в сферата на техническото познание, касаещо устройството и детайлите на верижна техника.

Нашата мисия е непрекъснато да се стремим да се развиваме и гъвкаво и адекватно да откликваме на нуждите на нашите клиенти.

Разширяваме дейността си

Към настоящия момент „МИКО 07“ ООД разширява дейността си, като се ориентира към внос от Западно-европейския пазар и инвестира в закупуването на резервни части за навлязлата в последните години по-модернизирана строителна техника: CATERPILLAR, JCB HIDROMEK, MST, MANITOU, VOLVO, KOMATSU, LIEBHERR, HITACHI, O&K, и др.