ЗЪБНИ СИСТЕМИ, НОЖОВЕ ЗА ГРЕБЛА И СТОМАНЕНИ ПРОФИЛИ


МИКО 07 ООД предлага зъби и ножове за строителна техника. Изработва ножове по чертежи на клиента. Фирмата е официален представител на италианска производствена компания за производство на ножове за гребла на пътно-строителна техника от качествена стомана. МИКО 07 ООД предлага голямо разнообразие от адаптори и зъби за кофи на мини-багери, на среден и тежък клас багери и на челни товарачи.

Зъбните системи могат да бъдат с различен тип на захващане на адаптора към ножа и на зъба към адаптора или директно на зъба към ножа. Зъбите за кофа от системите тип адаптор-зъб се предлагат в различни варианти и дизайн, за да се постигне максимална ефективност при земекопните дейности и според терена в който ще работи машината.

Поддържаме постоянна складова наличност, голямо разнообразие от зъби за кофи: – зъби за комбинирани и мини-багери за директен монтаж с болтове за Caterpillar, Komatsu, Case , New Holland, JCB, Hidromek и много други.

Ние от Мико 07 ООД се стремим постоянно да разширяваме асортимента на предлаганите продукти, за да бъдем в услуга на своите клиенти.

Loading…